Nieuws

 • NIEUW: Bodyscan

  Marjon van der Lans is darmtherapeute en voedingsdeskundige. Zij meet uw gezo...

  Lees meer
 • NIEUW: Start met Bodytec EMS Training

  Fit en slank in 20 minuten? Het goede nieuws is dat dit echt bestaat! Met 1 w...

  Lees meer
Meer nieuws

Yoga Sport

De lessen zijn gebaseerd op natural alignment. Het kenmerkende van deze vorm van yoga is dat het je hele lichaam terugbrengt naar een natuurlijke en gezonde uitlijning. Dit heeft zowel betrekking p je bottenstructuur als op je spieren, pezen en banden. Bovendien werkt dit door op je zenuwstelsel. We verweven geen religie of bepaalde levensbeschouwingen in onze trainingen, daardoor is er plaats voor iedereen, ongeacht zijn of haar eigen levensbeschouwing.

De yoga is voor iedereen geschikt, jong en oud, man of vrouw het maakt niet uit. Dus als je wat meer met aandacht wilt bewegen of je lichaam sterker en meer flexibel wilt maken of gewoon wat meer houdt van rustig bewegen i.p.v. heel snel, dan is yoga jouw training.

Er is één uitzondering: mensen die hypermobiel zijn en degeneratie van het bindweefsel hebben, raden we af om yoga te volgen. Je kunt beter alleen trainen op kracht, niet te zwaar en kleine, korte bewegingen maken. We adviseren je om met een personal trainer aan de slag te gaan.

Er zijn geen kleding voorschriften, doe gewoon iets aan waarin je je makkelijk kunt bewegen. Alle materialen zijn aanwezig, maar je kunt zelf altijd iets warms meenemen voor de eindontspanning (een vestje). Dekentjes zijn ook aanwezig.

Event Timeslots 

Donderdag 
 - 

Maak gratis kennis met fitness bij Sportstudio ADZ in Oostzaan

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.


Sportstudio ADZ in Oostzaan is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Sportstudio ADZ ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness .

Nieuws

 • NIEUW: Bodyscan

  Marjon van der Lans is darmtherapeute en voedingsdeskundige. Zij meet uw gezo...

  Lees meer
 • NIEUW: Start met Bodytec EMS Training

  Fit en slank in 20 minuten? Het goede nieuws is dat dit echt bestaat! Met 1 w...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.